Yürüyüş Parkuru Yenilendi

PAYLAŞ

15 Temmuz Spor Kompleksi’nde yer alan yürüyüş parkurunda eskimiş ve özelliğini kaybetmiş bölümler yenilendi.

Parkurda yürüyüş yapan vatandaşların tehlike yaşamasına neden olan bölümler Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından onarıldı. Yapılan çalışmayla birlikte 350 metrelik parkurda eskiyerek özelliğini kaybetmiş kauçuk alanlar yenilenerek daha sağlıklı, daha güvenli ve daha güzel görünümlü olarak vatandaşların hizmetine sunuldu.

Spor ve yürüyüş yapmak için tesise gelen vatandaşlar kauçuk parkurda oluşan çukurların onarılmasından dolayı son derece memnun kalırken, belediye yetkililerine teşekkür etti.

Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri ise sorumluluk alanlarında yer alan tüm park, bahçe ve spor tesislerinin bakım ve onarımının yapıldığını ve yenilenip vatandaşların hizmetine sunulduğunu belirterek: “Vatandaşlarımızın spor amaçlı yürüyüş yapabileceği, gelen konuklarını gezdirebileceği rekreasyon ve park alanlarımızdan çok güzel tepkiler alıyoruz. Parklarımız, modernleşen şehir kimliğimizin en önemli göstergelerindendir. Ekiplerimiz, yaz-kış gerçekleştirdikleri bakım, onarım ve temizlik çalışmaları ile parklarımızı güzel ve güvenli hale getiriyor" dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN