Yıkılan Yollar Yapılacak

PAYLAŞ

Yaşanan afet nedeniyle Giresun’a gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Giresun Belediyesi’ni ziyaret etti. 
Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu tarafından karşılanan Bakan Karaismailoğlu, afetin ciddi boyutları olduğunu belirterek, devletin tüm imkânlarının seferber edildiğini ve en kısa sürede normal günlere dönüleceğini söyledi.
Devletin gereken her şeyi yapacağını bildiren Karaismailoğlu: “Aşama aşama en kısa sürede afetin etkilerini ortadan kaldırıp vatandaşlarımızın normal hayatına dönmesi için çalışıyoruz. Burada çalışan arkadaşlarımıza güç kuvvet vermek için bölgedeyiz. Tüm bakanlarımız, devletin gücü burada.” dedi.
Karaismailoğlu, yıkılan bütün yolların yenileneceğini de belirterek: ’’Yollarımızın projelerini kısa zamanda tamamlayıp hemen yapımına geçeceğiz. Hepsi düzelir, bundan kimsenin şüphesi olmasın.’’ diye konuştu.
Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu ise yaşanan felaketin ardından devletin tüm imkânlarını seferber ettiğini belirterek: “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla birlikte Sayın Bakanlarımız ilk günden bugüne Giresun’dalar. Bizleri yalnız bırakmıyorlar, güç veriyorlar. Bakanlarımız ile sürekli koordine halindeyiz. İnşallah el birliğiyle en kısa zamanda yaraları sarıp normal hayata döneceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımıza ve Sayın Bakanlarımıza çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN