Yıkılacak Stadyum Sahası İçin Yeni Karar

Belediye Meclisi Giresun'da aylardır tartışılan Atatürk Stadyumu alanının ne olacağı konusuna son noktayı koydu. Meclis oy birliği ile stadyum ve spor salonu arsasının park alanı olarak imar planına işlenmesini kararlaştırdı.

PAYLAŞ
KANAL28.TV - Kanal 28

Belediye Meclisi Giresun’da aylardır tartışılan Atatürk Stadyumu alanının ne olacağı konusuna son noktayı koydu. Meclis oy birliği ile stadyum ve spor salonu arsasının park alanı olarak imar planına işlenmesini kararlaştırdı.

Giresun Belediyesi Haziran ayı ikinci toplantısı Belediye Başkanı Kerim Aksu başkanlığında Belediye Meclis salonunda yapıldı.

Toplam 15 maddenin görüşüldüğü belediye meclisinde 15 madde imar komisyonuna havale edildi. Belediye Başkanı Kerim Aksu’nun teklifi ile Haziran ayı birinci toplantısında komisyona havale edilen,  Atatürk Stadyumu ve 19 Eylül Spor Salonu arsaları ile ilgili karar oy birliği ile alındı. Stadyum ve spor salonunun TOKİ tarafından Aksu Mahallesi’ne yapılmasından sonra şehir merkezinde kalan stadyum ve spor salonu arsaları imar planına park alanı olarak işlendi.

Belediye meclisi 04 Temmuz Çarşamba günü saat 14.00’de toplanmak üzere sona erdi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN