Yeşilgiresun Belediyespor'a Başarılar Diledi

Giresun Belediye Başkanı ve aynı zamanda Yeşilgiresun Belediyespor Kulüp Başkanı Kerim Aksu yeni sezon öncesinde Dev Çotanaklara başarılar diledi.

PAYLAŞ
KANAL28.TV - Kanal 28

Giresun Belediye Başkanı ve aynı zamanda Yeşilgiresun Belediyespor Kulüp Başkanı Kerim Aksu yeni sezon öncesinde Dev Çotanaklara başarılar diledi.

Bundan önceki sezonlarda sponsorsuz, inançla, birlik ve beraberlikle başarı sağladıklarını, bu geleneğe yeni sezonda da devam edeceklerini aktaran Başkan Kerim Aksu; “Birçok zorluğa rağmen Türkiye’nin çok önemli takımları ile aynı ligde mücadele ediyoruz. Bu durum Giresun için çok büyük bir tanıtım kanalı. Yeşilgiresun Belediyespor Anadolu’nun basket sevgisinin temsilcisi. Aynı zamanda Giresun’un basket sevgisinin başarısıdır. Sizlerin de bildiği gibi Yeşilgiresun Belediyespor, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’ne yeni bir heyecan kazandıran önemli bir Anadolu takımı olmuştur. Teknik kadromuzun, yönetim kurulunda bulunan arkadaşlarımızın, sporcularımızın ve en büyük gücümüz olan büyük taraftarımızın fedakarlıkları ile mücadele edecek takımımız yeni sezonda da adından başarıyla söz ettirecektir. Basketbolun gelişimine önemli katkı sağlayacak takımımız Giresunlulara güzel ve heyecanlı maçlar izlettirecektir” ifadelerini kullandı.

Yeşilgiresun Belediyespor ve Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu son olarak yeni sezon öncesinde Giresunlu basketbol severlere de çağrıda bulunarak; “Giresun’da basketbola olan ilginin ve sevginin en büyük güç olduğunu bilmekteyiz. Maçlarımızı binlerce coşkulu taraftara oynuyoruz. Başarı için yeni sezonda da 19 Eylül Spor Salonunun tamamen dolması gerekiyor. Belki maddi olarak küçük bir bütçeye sahibiz ancak, taraftarımızın basketbol sevgisi, teknik kadromuzun, sporcularımızın ve yönetim kurulundaki arkadaşlarımızın özverili çalışmaları ile Yeşilgiresun Belediyespor’u ligin iddialı ekiplerinden biri haline getireceğiz. Bu vesileyle Yeşilgiresun Belediyespor’umuza  ve rakiplerimize 2017-2018 sezonunda başarılar diliyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN