YENİ HASTANENİN ACİL GİRİŞ YOLU ASFALTLANIYOR

PAYLAŞ

Giresun Belediyesi yeni yol açma ve asfaltlama çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

Bu kapsamda, Aksu Mahallesi’nde yapımı tamamlanan ve yakın gelecekte hizmete girmesi beklenen Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin acil giriş yolu asfaltlanıyor.

Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından hastanenin giriş yönünde yeni açılan 500 metre uzunluğunda ve değişken olarak 15-20 metre arası genişlikte olan yolun altyapı çalışmaları tamamlandıktan sonra asfalt serimine başlandı. Asfalt çalışmasının kısa süre içerisinde tamamlanmasının ardından yolun trafiğe açılacağı bildirildi.

Belediye Başkanı  Aytekin Şenlikoğlu, şehir genelinde asfalt seferberliği başlattıklarını ve Nihatbey Caddesi gibi ana arterler başta olmak üzere ihtiyacı olan tüm cadde ve sokaklarda asfalt serimi yaptıklarını belirterek: “Bu kapsamda hizmete girdiğinde yoğunluk olması beklediğimiz yeni hastanemiz için acil girişi olarak hizmet verecek olan 500 metre uzunluğunda yol açtık ve asfaltlamasına başladık. Gelecek planlamasını da yaparak standartlarını yüksek tuttuğumuz bu yol çok uzun yıllar ihtiyacı karşılayacaktır.” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN