Yeni Bir Pazar Yeri Yapılıyor

PAYLAŞ

Giresun Belediyesi tarafından yeni bir pazar yeri yapılıyor.

Vatandaşlardan gelen talep üzerine Gedikkaya Mahallesi Nihatbey Caddesi’nde (125. Yıl EML yanı) yapımına başlanan semt pazarı için çalışmaların en kısa zamanda tamamlanacağı belirtilerek, her geçen gün büyüyen ve gelişim gösteren mahallede vatandaşların pazar alış verişi için şehir merkezine gitmesine gerek kalmayacağı bildirildi.

Geniş bir alana projelendirilen pazar yerinin modern bir görüntü vereceğini ve yörede ki önemli eksikliği gidereceğini söyleyen Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu: “Bu bölgeye semt pazarı yapılması yönünde vatandaşlarımızdan yoğun bir talep aldık. Burası yoğun nüfus alan bir mahallemiz. Şehrimizin en hareketli pazarlarından bir tanesi olacağını düşünüyoruz. Civardaki mahallelerimiz de bu pazar yerinden faydalanacaktır. İnşallah kısa sürede bu semt pazarımızı tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız.” dedi.

Vatandaşlar ise pazar yeri konusunda uzun zamandır beklentilerinin olduğunu dile getirerek, Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’na teşekkür ettiler.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN