Yalı Sokak Komple Yenileniyor

Altyapısı tamamlanan kullanıma elverişsiz cadde ve sokaklarda başlattığı yenileme çalışmalarına devam eden Giresun Belediyesi, Hacısiyam Mahallesi Yalı Sokak'ı da baştan aşağı yeniliyor.

PAYLAŞ

Altyapısı tamamlanan kullanıma elverişsiz cadde ve sokaklarda başlattığı yenileme çalışmalarına devam eden Giresun Belediyesi, Hacısiyam Mahallesi Yalı Sokak’ı da baştan aşağı yeniliyor.

Modern cadde ve sokaklar için üretilen projeleri tek tek hayata geçiren ve vatandaşlara konforlu bir yaşam sunmayı hedefleyen belediye bu doğrultuda çalışmalarını sürdürüyor.

Bu kapsamda, Kumyalı Hatun Camii yanından Fatih Caddesi’ne bağlanan sokakta altyapı  gözden geçirilerek, parke söküm işlemlerinin ardından yeniden parke kaplama çalışması başlatılacak.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından sürdürülen çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirten Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu: “Giresun Belediyesi olarak gerek altyapı çalışmaları tamamlanmış, gerekse kullanıma elverişsiz olan cadde ve sokakları yenileme çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. Amacımız Giresun’umuz da kullanıma elverişsiz cadde ve sokak kalmamasıdır. Bunun için de çalışmalarımız devam ediyor. Vatandaşlarımızın mağduriyetini en aza indirmek için bu çalışmalarımız devam edecektir. Sil baştan yenileyip kullanıma açtığımız sokaklarımız şehrimize hayırlı olsun” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN