Vali Sarıfakıoğulları, VII. Girişimcilik ve Kariyer Günlerine Katıldı

Vali Harun Sarıfakıoğulları VII. Girişimcilik ve Kariyer Günleri 2018 İstihdam Şenliği kapsamında düzenlenen etkinliğine katıldı.

PAYLAŞ
KANAL28.TV - Kanal 28

 Vali  Harun Sarıfakıoğulları “VII. Girişimcilik ve Kariyer Günleri 2018 İstihdam Şenliği” kapsamında düzenlenen etkinliğine katıldı.
 
VII. Girişimcilik ve Kariyer Günleri kapsamında 26 Nisan Perşembe günü saat 9:30’da Giresun Üniversitesi Ömer Halisdemir Konferans Salonunda ‘İstihdam ve Tanıtım Fuarı’ adlı etkinliğe katılan Vali Sarıfakıoğulları, öğrencilerle iş dünyasının önemli isimlerini buluşturan etkinliğin verimli geçmesini diledi. Vali Sarıfakıoğulları, Girişimcilik ve Kariyer Günleri etkinliğine katılan öğrencilerin kariyer bilinci oluşturma, farklı bakış açıları kazanma, staj için doğru tercihler yapma, kişisel gelişim süreçlerine katkı sağlayarak mezuniyet sonrası karar verme sürecinde sağlıklı tercihler yapmalarına fırsat bulacaklarını sözlerine ekledi.
 
Açılış konuşmalarının ardından Giresun Üniversitesi ve Çalışma ve İş Kurumu Müdürlüğünün birlikte organize ettiği etkinlikte hayırsever işadamı Metin Koç’a plaketi Vali Sarıfakıoğulları tarafından verildi.
 
İstihdam ve Mesleki Eğitime Katkı Ödülleri ve Mesleki Proje Yarışması ödüllerinin verilmesinin ardından açılış programı kokteylle sona erdi.
 
Giresun Üniversitesi ile Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğünün 26-27 Nisan 2018 tarihleri arasında birlikte düzenlediği,  "VII. Girişimcilik ve Kariyer Günleri" öğrencilerle, özellikle İstanbul başta olmak üzere il dışında faaliyet gösteren iş adamlarını buluşturup tanıştırmak, ticari faaliyetleri için öğrencilerle birlikte proje yürütmelerinin önünü açmak ve uluslararası öğrencilerle işadamlarının ithalat ve ihracat çalışmalarında ülkeleriyle Türkiye arasında köprü vazifesi görmelerini hedefliyor.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN