Vali Sarıfakıoğulları Uluslararası Öğrencileri Kabul Etti

PAYLAŞ
KANAL28.TV - Kanal 28

Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, Giresun Üniversitesinde (GRÜ) öğrenim gören; Afganistan, Azerbaycan, Bangladeş, Burkina faso, Burundi, Çad, Gine, Irak, Kazakistan, Kırgızistan, Mısır, Rus, Suriye, Türkmenistan ve Yemenli öğrencilerden oluşan heyeti makamında kabul etti.
 
Yabancı öğrencilerden oluşan heyete başkanlık eden Giresun Uluslararası Öğrenci Derneği (GİRUDER) Başkanı ve Giresun Üniversitesi Uluslararası Öğrenci Ofisi Koordinatörü Abdullah Demir, Vali Sarıfakıoğulları’nı derneğin faaliyetleri hakkında bilgi verdi.
 
GİRUDER Başkanı Demir, Vali Sarıfakıoğulları’na  2017-2018 yılına dair yapılan faaliyetler, İlimizde öğrenim gören uluslararası öğrencilerimizin sorunları, talepleri ve düzenlenecek olan “11. Uluslararası Öğrenci Buluşmaları” hakkında bilgiler verdi.
 
Vali Sarıfakıoğulları, İlimizde öğrenim gören Uluslararası misafir öğrencilerimizden ve sorunlarından bilgi sahibi olduğunu, sorunlarına çözüm üretmek için gayret gösterdiklerini ifade ederek, ilimizde öğrenim gören Uluslararası misafir öğrencileri, İlimiz ve Ülkemiz için birer Gönül Elçisi olarak gördüklerini ve ülkelerine gittiklerinde Ülkemizi, İlimizi tanıtmalarını beklediklerini dile getirdi.
 
Vali Sarıfakıoğulları, Giresun Uluslararası Öğrenci Derneği (GİRUDER) Başkanı ve Giresun Üniversitesi Uluslararası Öğrenci Ofisi Koordinatörü Öğr.Gör. Abdullah Demir ve Uluslararası Öğrencilerimize çalışmalarında başarılar dileyerek, ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.
 
Ziyarete, (GİRUDER) Giresun Uluslararası Öğrenci Derneği Başkanı ve Giresun Üniversitesi Uluslararası Öğrenci Ofisi Koordinatörü Öğr.Gör. Abdullah Demir ile Afganistan, Azerbaycan, Bangladeş, Burkina faso, Burundi, Çad, Gine, Irak, Kazakistan, Kırgızistan, Mısır, Rus, Suriye, Türkmenistan ve Yemen’li öğrencilerden oluşan heyet katıldı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN