Vali'den Uyuşturucu Uyarısı!

Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, Tirebolu İlçesinde mahalle ve köy muhtarlarıyla bir toplantı gerçekleştirdi.

PAYLAŞ
KANAL28.TV - Kanal 28

Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, Tirebolu İlçesinde mahalle ve köy muhtarlarıyla bir toplantı gerçekleştirdi.
 
Tirebolu ilçesi Dumlupınar İlkokulunda 12 Şubat Pazartesi günü saat 13:00’de, Tirebolu ilçesine bağlı mahalle ve köy muhtarlarıyla, il ve ilçedeki daire amirlerinin de katılımıyla yapılan toplantının açılışında konuşan Vali Sarıfakıoğulları, konuşmasına Suriye’nin kuzeybatısında Afrin bölgesinde “Zeytin Dalı Harekatı” kapsamında icra edilen operasyonda şehit düşen kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet dileyerek başladı.
 
Vali Sarıfakıoğulları konuşmasının devamında, İçişleri Bakanlığı Mülkiye Müfettişliği’ne atanan Tirebolu Kaymakamı İsmail Ayhan Tavlı’ya birlikte çalıştığı süre içerisinde gösterdiği başarı ve gayretlerinden dolayı teşekkür ederek, muhtarları yapılan toplantıların amacı hakkında bilgilendirerek “Kamu hizmetlerinin sunulması adına mahalli idarelerimizle, muhtarlarımızla, belediye başkanlarımızla toplantılarımız devam ediyor. Bundan öncede güney ilçelerimizde bu toplantılarımızı tamamlamıştık. Yine merkez beldelerimizde ve merkezdeki bütün mahallelerimizde muhtarlarla birebir toplantılar yapmak suretiyle mahallelerimizde, mahallelilerimizle birebir görüşme yapmak suretiyle toplantılarımızı tamamladık” dedi.
 
MAHALLE VE KÖY MUHTARLARI İLE TOPLANTILARA DEVAM EDİLİYOR
 
Toplantılara, ilçelerle devam etiklerini belirten Vali Sarıfakıoğulları “Bugün Tirebolu’da ardından da Güce’ye geçeceğiz. Tabi burada sizin ne sorununuz, sıkıntınız varsa bunları sizden almak istiyoruz. Bunun için arkadaşlarımız buradalar. Vatandaşımızın günlük hayatına tesir eden bütün konuları burada konuşabilmeliyiz. Asayiş, güvenlik, altyapı, ulaşım başta olmak üzere, yine varsa sosyoekonomik konular ve yardıma ihtiyacı olan vatandaşlarımız varsa, mutlaka bunları burada sizler dile getirmelisiniz. Biz de idare olarak notlarımızı alıp gereğini yapacağız. Her toplantıda olduğu gibi samimi bir havada geçecek toplantımız. Rica ediyorum konuşulmayan bir husus da kalmasın. Çünkü kamu idaresi vatandaşa hizmet etmek için, sorunları çözmek için var. Elbette bunu imkânlarımız ölçüsünde yapıyoruz. Ama bilin ki biz imkânları sonuna kadar zorlayıp vatandaşımızın karşı karşıya kaldığı o sıkıntıları, sorunları çözme adına her türlü çabayı gösteriyoruz, göstereceğiz de” diye konuştu.
 
VALİ SARIFAKIOĞULLARI UYUŞTURUCU İLE MÜCADELEYE DİKKAT ÇEKTİ
 
Vali Sarıfakıoğulları, toplantıda uyuşturucu ve bağımlılık konusunda da muhtarları uyararak “Hepimizin evladı var. Evlatlarımızı gözümüz gibi sakınıyoruz. Ve arzu ediyoruz ki evlatlarımız dış olumsuz etkilerden olabildiği kadar az etkilensin. Uyuşturucuyla, bağımlılık konusunda hepimiz üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirmeliyiz. Çağın illeti hepimizin bildiği gibi uyuşturucu. Ve ne yazık ki aslında uyuşturucu göründüğü gibi tek bir yüzü olan, tek bir yönü olan bir konuda değil. Aslında terör örgütlerinin bir maşası. Terör örgütlerinin kullandığı bir argüman. Uyuşturucuyla artık toplumları terörize ediyorlar. Bunun için toplumun her katmanıyla mücadele etmemiz gerekiyor. Bu sadece emniyet güçlerimizin işi değil, hepimizin işi” bu gibi durumlarda vatandaşlık ve kamu görevleri gereği gördükleri, duydukları bildikleri her şeyi kolluk kuvvetleri ile paylaşmalarını istedi.
 
 
Açılış konuşmasının ardından muhtarlar tek tek söz alarak, köy ve mahalleleriyle ilgili sorun ve isteklerini aktardılar. Gündeme getirilen talep ve sorunlar, ilgili kurum amirleri tarafından gereği yapılmak üzere not alındı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN