Üniversite Öğrencilerine Çorba İkramı

PAYLAŞ
KANAL28.TV - Kanal 28

Giresun Belediyesi tarafından yeni bir uygulama daha hayata geçirildi.

Giresun Üniversitesi Güre yerleşkesi girişine kurulan Belediye Hizmet Çadırında öğrencilere sıcak çorba ve simit ikramlarına başlandı. Giresun Belediyesi, soğuk kış günlerinde öğrencilerin bir nebze olsun ihtiyaçlarını gidermek ve sabah derslerine başlamadan önce sıcak bir çorba ve beraberinde sıcak simit yiyerek sınıflarına gitmeleri amaçlandı.

Belediye Başkanı Kerim Aksu’nun talimatları ile başlatılan çorba ve simit ikramı öğrencilerin sınav haftaları süresince devam edeceği açıklandı.

Belediye Başkanı Kerim Aksu, önceki yıllarda başlatmış oldukları öğrenci çamaşırhanesi, eşya toplama kampanyası gibi birçok benzeri çalışmaların yanı sıra, sıcak çorba ikramının da öğrencilere yönelik bir çalışma olduğunu belirterek şunları ifade etti; “Üniversiteli genç arkadaşlarımızın her zaman yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Üniversitemizin Güre Yerleşkesine kurmuş olduğumuz hizmet çadırımızda personel arkadaşlarımız tarafından her sabah sıcak çorba ve simit ikramlarımız olacak. Sınav haftası olmasından dolayı sabah saatlerinde sınava giden arkadaşlarımızın açlıklarını bir nebze olsun bastırsın ve sınavlarına aç karnına girmesin diye böyle bir uygulama başlattık. Bu uygulamamız daha çok sınav haftalarında ve oldukça soğuk geçen kış günlerinde aksi bir durum olmadıkça devam edecek. İl dışından şehrimize gelen öğrenci kardeşlerimiz burada bizim misafirimiz, belediyemiz ise onların evleri sayılır.”

Yapılan bu anlamlı hizmetten oldukça memnun kaldıklarını belirten üniversite öğrencileri ise Belediye Başkanı Kerim Aksu’ya teşekkür ettiler.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN