Üniversite Öğrencilerinden Teşekkür Ziyareti

PAYLAŞ
KANAL28.TV - Kanal 28

Giresun Üniversitesi’nde öğrenim gören düşünce kulüplerinin temsilcileri ve öğrenciler belediye başkanı Kerim Aksu’yu ziyaret edip, kendilerine yönelik çalışmalarından ve desteklerinden ötürü teşekkür ettiler.

Belediye Başkanı Kerim Aksu, gençlere her zaman güvendiğini, gençlerin gelecekte ülke yönetimini devralacağını belirterek; “Üniversitemizde öğrenim gören ülkemizin değişik illerinden ve yurtdışından gelen kardeşlerimizi önemsiyoruz. Sorunlarını çözmek, burada mutlu olmalarını sağlamak için çalışıyoruz. Sosyal, kültürel etkinliklerimizde sizleri daima dikkate alıyoruz. Sizler mezun olup göreve başladığınızda Giresun’un turizm, kültür elçileri olacaksınız. Giresun’da yaşadınız süre içerisinde ikametgâhınızı buraya almanızı istiyorum. Bu sizlerin yaşadığı kente saygı göstermesi, sahiplenmesi demektir. Aynı zamanda hukuki bir işlemdir. Duyarlılığınızdan dolayı bende sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

Belediye Başkanı Kerim Aksu Yeşilgiresun Belediyespor adına Muaythai Avrupa Şampiyonasına katılan üniversite öğrencileri Barış Onur Aydoğan ve Ümit Korkmaz’ı kutlayıp hediye verdi. Giresun Üniversitesi öğrencileri ise belediyenin çalışmalarını yakından takip ettiklerini, öğrencilere yönelik çalışmalardan dolayı müteşekkir olduklarını Başkan Aksu’yu kendi düzenleyecekleri programlarına beklediklerini ifade ettiler.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN