Üniversite Öğrencileri için Karşılama ve Tanıtım Stantları Kuruldu

akademik yılın başlamasıyla birlikte Giresun Üniversitesi'ne kayıt yaptırmaya gelen üniversite öğrencilerine yönelik karşılama ve tanıtım stantları oluşturuldu.

PAYLAŞ

Giresun Belediyesi, akademik yılın başlamasıyla birlikte Giresun Üniversitesi’ne kayıt yaptırmaya gelen üniversite öğrencilerine yönelik karşılama ve tanıtım stantları oluşturdu.

Belediye tarafından, Giresun Üniversitesi Güre Yerleşkesine ve Atatürk Meydanı’na kurulan stantlarda kayıt yaptırmaya gelen öğrenciler karşılanıp yönlendirme yapılıyor. Öğrencilere Giresun’un tanıtımı yapılıp, ulaşım ağı anlatılırken, kentin tarihi, turistik ve konaklama merkezlerinin yer aldığı tanıtıcı broşürler de dağıtılıyor. Ayrıca, yiyecek, içecek ikramında bulunuluyor.

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, öğrencilerin kendilerini yalnız hissetmeleri ve yabancılık çekmemeleri için destek olduklarını belirterek: "Bildiğiniz üzere üniversitemizde öğrenci kayıtları başladı. Giresun’umuza şehir dışından kayıt yaptırmaya gelen kardeşlerimizin kendilerini evlerinde gibi hissetmelerini istedik. Öğrencilerin büyük bir bölümü ilk kez Giresun’a geliyor. Bizlerde hayatlarının dönüm noktası olan bugünde kendilerine yardımcı olmak istedik. Şehrimizle ilgili tanıtımda bulunup, gezebilecek ve kalabilecek yerlerle ilgili broşürlerimizi dağıtıyoruz. Tüm öğrenci ve velilerimize bir kez daha şehrimize hoş geldiniz diyorum” dedi.

Karşılamadan memnun kalan öğrenci ve velileri ise Belediye yetkililerine teşekkür ederken, stantların öğrencileri bilgilendirmeyi bir süre daha sürdüreceği bildirildi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN