Uluslararası Bisikletçilere Ödül

Valimiz Harun Sarıfakıoğulları, Uluslararası Karadeniz Bisiklet Turu, Rize-Giresun etabında dereceye giren bisikletçilere ödüllerini verdi.

PAYLAŞ
KANAL28.TV - Kanal 28

 Valimiz Harun Sarıfakıoğulları, Uluslararası Karadeniz Bisiklet Turu, Rize-Giresun etabında dereceye giren bisikletçilere ödüllerini verdi.
 
Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanlığı ve UCI (Uluslararası Bisiklet Birliğinin) 2018 yılı faaliyet programında yer alan 2.2 Tour of Black Sea (Uluslararası Karadeniz Turu ) 28-29 Eylül 2018 tarihlerinde Rize ilinden başlayarak Trabzon, Giresun, Ordu ve Samsun illerinde yapılacak.
 
Toplam 12 ülkeden 17 takım ve 100 sporcunun katıldığı bisiklet turunun ikinci gününde bisikletçiler, Karadeniz Sahil Yolu güzergahında Rize-Giresun etabında pedal çevirdi.
 
Rize’den başlayan ve 28 Eylül 2018 tarihinde saat 13.30 da Eynesil ilçesinden Giresun sınırları içerisine giriş yapılan yarışmanın; Eynesil ilçesinde belirlenen noktada Yokuş Primi, Tirebolu ilçesinde belirlenen noktada Karadeniz Güzellikleri Primi ve Espiye ilçesinde belirlenen noktadan geçerek birinci olan İsviçreli Tristan Marguet, ikinci olan Türk sporcu Batuhan Özgür ve üçüncü olan Tunuslu Ali Nauser’e Spring ödülleri Giresun Gemilerçekeği Mahallesinde ki Botanik Bahçe’de 28 Eylül Cuma günü saat 15.30’da düzenlenen törenle takdim edildi.
 
Başarılı olan sporculara ödüllerini, Vali Harun Sarıfakıoğulları, Giresun milletvekilleri Av.Sabri Öztürk ve Av.Kadir Aydın verdi. Ödül töreninde, Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından Vali Sarıfakıoğulları, Milletvekilleri Öztürk ve Aydın’a bisiklet sporuna katkı ve katılımlarından dolayı teşekkür plaketi verildi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN