Ufuk Levent Başkan Adayı

PAYLAŞ

MADENİ SANATKARLAR ODASI

BAŞKAN ADAYI UFUK LEVENT BASIN AÇIKLAMASI..

Kıymetli;esnaf kardeşlerim,

meslektaşlarım,emekçi dostlarım,

çatımız altında faaliyet gösteren meslek grupları,diğer sektör işverenleri ve çalışan yürekli,azimli,değerli üyelerimiz..

SORUNLARIN ayyuka çıktığı,maliyetlerin sürekli artış gösterdiği,piyasa şartlarının gün geçtikçe zorlaştığı bir dönemde,siz değerli dostlarımızın ve kardeşlerimizin çözüm bekleyen ortak meselelerini...

Bağlı bulunmuş olduğumuz ve yönetimine talipli olduğumuz odamız vasıtası ve birlik yöneticilerinin de bizlere katacağı değer ile bertaraf etmek,pansuman çareler yerine neşteri vuracak hamleler icra etmek,çaresizliğe maruz kalmış,işlerinde sorunlar yaşayan...

derdine sonuç alamamış bir çizgide seyrini sürdürmeye,mücadelesine devam etmeye çalışan...

Azmi’n taçlanıp emekle buluştuğu bir sektörde işlerini iyi bir seviyeye getirmek adına hırsından geri durmayan ama yine de genel problemlerini aşamayan kıymetli dost ve esnaf kardeşlerimize..

Bir nebze olsun ferahlama sağlamak,çarelerin tedarikinde yardımda bulunmak ve genel hatları İLE meslek bünyemizi ve sektörümüzü genişletmek adına yola ÇIKMIŞ bulunmaktayız..

Çok kıymetli meslek dostlarım;

Uzunca bir zamandır ziyaretler yapıyor,sohbetler ediyor,beraber sorunları ve çözümleri oluşturan diyaloglar kuruyoruz..

Tedbirli davranmak,idari şartları en asgari düzeyde planlamak,piyasa şartlarına ve verilerine göre hareket tarzı belirlemek,gelecek nesillere ve ülkemizin birlik ve bütünlüğüne katkı sağlamak adına...

Sizler ile yapmış olduğumuz misafirlikler,istişareler ve beklentiler noktasında,talepte bulunduğunuz..

Bizlerin de içinde bulunduğu ve vaakıf olduğumuz ortak konularımızın,olumlu mana da seyrini değiştirmek,tüm esnaf,sektör temsilcisi,tedarikçisi,işvereni ve çalışanlarının temsiliyetini..

Önce bir koltuğa oturayım da gerisine bakarız mantığı ile değil..!

Saha da esnafına dokunan,temas eden,birebirde görüşen,arandığın da bulunabilen,sorunlara neşter olabilen bir yapıda sürdürmektir genel gayemiz..

Bu vesile ile tüm temas ettiğimiz,ziyaretine gelip yerinde bulamadığımız,tekrar tekrar sohbetine,çayına,yemeğine ortak olduğumuz,dertleri ve sorunları İLE hem hal olduğumuz tüm çatımız altındaki değerli dost ve kardeşlerimizin,oda seçimlerin de bizleri desteklemesini...

El birliği ile çareler üretmeyi ve gücümüze güç katmanızı sizlerden talep ve rica ediyorum..

bu mesleki sorumluluk ve emeğin yeniden inşaası temelinde tüm yönetici kardeşlerim ile ÇIKMIŞ bulunduğumuz bu yolda...

Rabbim bizleri siz değerli meslek ve sektör erbaplarına,çalışanlarına

mahçup ve mağrur etmesin..

Seçimlerimiz sanayi kooperatifi salonun da 20-01-2022(Perşembe)günü

Sabah 10:00 akşam 16:00 saatları arasında rücu edecek olup...

Tüm sektöre gönül vermiş dostlarımızın belirlenen saatler arasında,salonda bulunarak temsil haklarını kullanmasını temenni ediyor..

Çok kıymetli siz dostlara;

SAYGI ve hürmetlerimi sunuyorum..

Sağlıkla kalın..

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN