TMO'dan Üreticilere Duyuru

31 Aralık 2019 tarihinde sona ereceğinden, Kurumumuza ürün satmak isteyen üreticilerimizin yılsonuna kadar ürünlerini TMO alım noktasına teslim etmeleri önem arz etmektedir.

PAYLAŞ
KANAL28.TV - Kanal 28

Hububat ve bakliyat ürünlerinin piyasalarını düzenlemekle görevli olan Kuruluşumuz, diğer tarım ürünleri ile ilgili olarak Cumhurbaşkanı Kararı ile verilen görevleri de yürütmektedir. 

Bu kapsamda 2019 yılında fındık, çekirdeksiz kuru üzüm ve kuru incir ürünlerinin piyasalarını düzenlemekle görevlendirilen Kurumumuz, doğru ve zamanında uyguladığı politikalarla fiyatların hasat döneminde üretici aleyhine düşmesini ve muhtemel mağduriyetleri önlemiştir. 

Fındık hasadı Eylül ayının sonunda, çekirdeksiz kuru üzüm ve kuru incir hasadı ise Ekim ayının ilk haftasında tamamlanmıştır.

Söz konusu ürünlerde piyasa fiyatları üretici ve ihracatçı lehine seyretmekte olup cari tarih itibariyle Kuruluşumuza ürün arz edilmemektedir. 

Kuruluşumuzun, fındık, çekirdeksiz kuru üzüm ve kuru incir alımları 31 Aralık 2019 tarihinde sona ereceğinden, Kurumumuza ürün satmak isteyen üreticilerimizin yılsonuna kadar ürünlerini TMO alım noktasına teslim etmeleri önem arz etmektedir.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN