Teyyaredüzü Çocuk Parkı Açıldı

Teyyaredüzü Mahallesi Boztekke Caddesi'nde yapımı tamamlanan ve büyük park olarak adlandırılan parkın açılışı yapıldı.

PAYLAŞ

Giresun Belediyesi  Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün çocuk oyun alanı, spor alanı, park, bahçe ve yeşil alan konusunda sürdürmüş olduğu çalışmalar neticesinde şehrin dört bir yanındaki park sayısı 70 sınırına dayandı.

Bu kapsamda, Teyyaredüzü Mahallesi Boztekke Caddesi’nde yapımı tamamlanan ve büyük park olarak adlandırılan parkın açılışı yapıldı.

Tüm detayların düşünüldüğü ve yetişkin insanlarında oturup nefes alabilecekleri şekilde düzenlenen parkın açılışında konuşan Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, şehri parklarla donatacaklarını belirterek her hafta bir park açılışı yapacaklarını söyledi.

Çocukların boş vakitlerini daha sağlıklı ortamlarda eğlenerek geçirmeleri için Giresun Belediyesi olarak tüm imkânları seferber ettiklerini anlatan Başkan Şenlikoğlu şöyle devam etti:

 “Söz verdiğimiz gibi şehrimizde yeşil alanların sayısını artırmak için çalışmalarımız sürüyor. Her mahallemizde güvenilir çocuk oyun alanları yapıyoruz. Şehrimizdeki parklarımızı sadece çocuklarımız için değil büyük küçük herkesin faydalanabileceği şekilde düzenliyoruz. Alanlar uygun olduğu sürece yeni yaptığımız tüm parkları çocuk oyun grupları, oturma, spor ve yürüyüş alanları ile donatıyoruz. Bir taraftan yeni parkları kurarken bir taraftan da eski parkların onarımlarını bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyoruz. Park çalışmalarımız bundan sonra da vatandaşlarımızdan gelen talepler ve ihtiyaçlar çerçevesinde aralıksız olarak devam edecek. Bu parkımız tüm halkımıza hayırlı olsun. Biz sizleri ve Giresun’umuzu çok seviyoruz.” dedi.

Başkan Aytekin Şenlikoğlu açılışta büyük ilgi görüp çocuklarla da yakından ilgilenirken, mahalle sakinleri parkın hizmete girmesinden dolayı Şenlikoğlu’na teşekkür etti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN