Tatlı: İlk Evim Projesi Hayırlı Olsun

Giresun AK Parti İl Başkanı Kenan Tatlı, 'Yüzyılın Konut Projesi İlk Evim tüm milletimize ve hemşerilerime hayırlı olsun' dedi.

PAYLAŞ

Giresun AK Parti İl Başkanı Kenan Tatlı, “Yüzyılın Konut Projesi İlk Evim tüm milletimize ve hemşerilerime hayırlı olsun” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı devasa sosyal konut projesinde Giresun/Merkez 1091 adet, Görele/Çavuşlu 96 adet, Bulancak’ta 3.etapta 200 adet, Alucra’da 63 adet olmak üzere toplamda 1450 adet konutu 2 yılda bitirerek hak sahiplerinin kullanımına sunmak için planlandığını belirten İl Başkanı Kenan Tatlı, bu projenin Cumhuriyet tarihinin en büyük ve en donanımlı sosyal konut atılımı olduğuna dikkat çekti.

Tatlı, AK Parti'nin sosyal devlet olmanın tüm gerekliliklerini yerine getirdiklerini ifade ederek, "Önce millet diyoruz. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın, anlayışıyla hareket ediyoruz. Sosyal devlet olmanın bütün gereklerini yerine getiriyoruz. Yüzyılın Konut Projesi İlk Evim tüm hemşerilerime hayırlı olsun.

Bu devasa projeye desteklerinden dolayı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat Kurum’a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN