Sürücüler Bu Kez İftar İçin Durduruldu

Giresun Belediyesi, Ramazan ayı ile birlikte gönül köprüleri kurmaya devam ediyor. İftara yakın saatlerde yolda olan sürücülere Giresun Belediyesi tarafından iftar yemeği verildi.

PAYLAŞ

Giresun Belediyesi, Ramazan ayı ile birlikte gönül köprüleri kurmaya devam ediyor.

İftara yakın saatlerde yolda olan sürücülere Giresun Belediyesi tarafından iftar yemeği verildi.

Uygulamayla birlikte, trafik polisleri sürücüleri bu kez kontrol için değil iftar için durdurdu ve bu sırada belediye görevlileri hazırlanan yemek paketini sürücülere ikram ederek, Başkan Aytekin Şenlikoğlu’nun selamını iletti. Şaşkınlıklarını gizleyemeyen sürücüler, Giresun Belediyesi ekibinin ikramı dolayısıyla memnuniyetlerini dile getirerek: “Giresun Belediyesi’ne teşekkür ederiz. Daha önce belediyeler tarafından böyle bir uygulamaya hiç rastlamadık. Bu şekilde bir sürprizle karşılaşmayı beklemiyorduk. Allah razı olsun” ifadelerini kullandı.

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu ise konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada: “İftar saatinde seyir halinde bulunan sürücülerimizle iftarı birlikte yapmak için böyle bir uygulamada bulunduk. Başlattığımız bu uygulamayı yapmamız iyi oldu. Çok da güzel yansımalarını aldık. Bunu artık bir gelenek olarak devam ettirmek istiyoruz. Amacımız Giresun’umuzun, şehrimizin misafirperverliği ile birlikte Ramazan’ı birlikte geçirmek. Giresun’dan geçen tüm vatandaşlarımız bizlerin misafiridir” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN