Sosyal Güvenlik Haftası Ziyareti

Giresun Valisi Enver Ünlü, bu yıl 16–22 Mayıs 2021 tarihleri arasında kutlanan 'Sosyal Güvenlik Haftası' etkinlikleri kapsamında SGK İl Müdürü Erdal Özdemir ve beraberindeki heyeti Makamında kabul etti.

PAYLAŞ

Giresun Valisi Enver Ünlü, bu yıl 16–22 Mayıs 2021 tarihleri arasında kutlanan “Sosyal Güvenlik Haftası” etkinlikleri kapsamında SGK İl Müdürü Erdal Özdemir ve beraberindeki heyeti Makamında kabul etti.

Beraberindeki heyetle birlikte Vali Ünlü’yü ziyaret eden İl Müdürü Özdemir, her yıl 16 Mayıs gününü içeren haftanın, Sosyal Güvenlik Haftası olarak kutlandığını, bu haftanın amacının vatandaşları sosyal güvenlik hak ve yükümlülükleri açısından bilgilendirmek, toplumda sosyal güvenlik ve sigortalılık bilincinin oluşturulmasına katkı sağlamak olduğunu ifade ederek, SGK İl Müdürlüğünün çalışmaları hakkında bilgi sundu.

SGK İl Müdürü Özdemir ve beraberindeki heyetin Sosyal Güvenlik Haftasını kutlayan Vali Ünlü, son yıllarda sosyal güvenlik alanında çok önemli atılımlar yapıldığına dikkat çekti. Sosyal güvenlik hakkının günümüzde en temel insan hakkı olmasının yanında, Anayasal bir hak olduğuna vurgu yapan Vali Ünlü, devletlerin gelişmişliğinin göstergelerinden birinin de sosyal güvenlik sisteminin bulunduğu düzey olduğunu söyledi.

Ünlü; kamu, özel sektör, işveren, çalışan, emekli, işçi, çiftçi, esnaf gibi her kesimden vatandaşın doğrudan etkilendiği en temel kurumlarından biri olan Sosyal Güvenlik Kurumunun başarılı çalışmalarının, vatandaşların mutlu ve huzurlu bir geleceğe daha güvenle bakmasını sağladığını ifade etti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN