Serin ve Yağışlı Hava Geliyor

PAYLAŞ

Yarın (Cuma) ve hafta sonunda Orta ve Doğu Karadeniz’de görülecek olan sağanak yağışların yerel olarak kuvvetli ve yer yer şiddetli olacağı tahmin ediliyor.

Başlama-Bitiş Zamanı 20.08.2020 12:10 - 23.08.2020 18:00

Genel Durum

Ülkemiz bugün (20.08.2020 Perşembe) itibariyle kuzey ve doğu bölgeler ağırlıklı olmak üzere kuzeybatı kesimlerden itibaren serin ve yağışlı havanın etkisine girmiştir. Bugün (Perşembe) Marmara ile Batı ve Orta Karadeniz, yarın (Cuma) ve hafta sonunda kuzey ve doğu bölgelerde görülecek olan sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, Pazar (23.08.2020) günü akşam saatlerinden sonra yurdu terk etmesi bekleniyor.

Yarın (Cuma) ve hafta sonunda Orta ve Doğu Karadeniz’de görülecek olan sağanak yağışların yerel olarak kuvvetli ve yer yer şiddetli olacağı tahmin ediliyor. Meteorolojik uyarıların ilgililer ve vatandaşlarımız tarafından dikkate alınması önem arz etmektedir.

Yağışlı sistemle birlikte hava sıcaklıklarının; bugün ve yarın (Cuma) kuzey ve iç kesimlerde, hafta sonunda ise doğu bölgelerde hissedilir derecede (4 ila 7 derece) azalarak kuzey, iç ve doğu bölgelerde yer yer mevsim normallerinin altına düşeceği, ancak Cumartesi günü batı kesimlerden itibaren tekrar artacağı tahmin ediliyor.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN