Şenlikoğlu 'Sevdamız Türkiye' Programına Katıldı

PAYLAŞ
KANAL28.TV - Kanal 28

Cumhur İttifakı’nın AK Parti Giresun Belediye Başkan Adayı Aytekin Şenlikoğlu, Cumhur İttifakı’nın ortağı Milliyetçi Hareket Partisi Giresun Teşkilatının pazar gecesi 19 Eylül Spor Salonu’nda düzenlediği “Sevdamız Türkiye” programına katıldı.

MHP’lilerin ve Ülkücülerin yoğun sevgi gösterileri eşliğinden salona giren Şenlikoğlu, tribünleri tek tek selamlayarak karanfil dağıttı. Şahsına ve Belediye Meclis Üyesi Adaylarına gösterilen yoğun ilgi ve güvene teşekkür eden Şenlikoğlu, “Giresun’umuzun geleceği için Cumhur İttifakı çatısı altında kardeş olarak çalışacağız. İnşallah uzun yıllar birlikte çalışmaya, devletimiz ve milletimiz için bir olmaya devam edeceğiz. Bu gönül birlikteliği pazara kadar değil mezara kadar sürecek. Bizlere bu birlikteliği sağlayan ve bu imkanı sunan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’ye sonsuz teşekkür ediyorum. Bu salonda bizleri bağrına basan ülkücü kardeşlerime de şükranlarımı sunuyorum” dedi.

KONAL; “GİRESUN’UN ŞAHLANIŞINI GURURLA İZLİYORUM”

Muhteşem görüntülere sahne olan program hakkında bir değerlendirmede bulunan MHP Giresun İl Başkanı Ertuğrul Gazi Konal da, “Hamdolsun; ‘Sevdamız Türkiye’ şölenimizi gerçekleştirerek tüm belediye başkan adaylarımız ile birlikte Ülkücü Camianın karşısına çıktık. Mutluyum, çünkü Giresun’un şahlanışını gururla izliyorum. Emeği geçen tüm teşkilatımız ve katılımları ile bizlere şeref veren tüm dostlarımıza teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum. Birlikte el ele, gönül gönüle sevdamız Türkiye için” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN