Şehit Yılmaz Serkan'ın Ailesini Ziyaret

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 106. Yıldönümü etkinlikleri kapsamında Vali  Enver Ünlü, kaymakamlar, belediye başkanları  ile kamu kurum ve kuruluşlarının amirleri tarafından, ilimizde bulunan Şehit aileleri ziyaret edildi.

PAYLAŞ

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 106. Yıldönümü etkinlikleri kapsamında; Vali  Enver Ünlü, kaymakamlar, belediye başkanları  ile kamu kurum ve kuruluşlarının amirleri tarafından, ilimizde bulunan Şehit aileleri ziyaret edildi.

Vali Enver Ünlü, eşi Sema Ünlü hanımefendi ile birlikte, 18 Mart Perşembe günü, Tunceli ilinde 21 Haziran 1997 tarihinde bölücü terör örgüt mensupları ile girilen silahlı çatışma da şehit olan ve Keşap ilçesi Çakırlı Köyü mezarlığına defnedilen 1976 Doğumlu Piyade Er Serkan Yılmaz’ın Giresun Merkez Gedikkkaya Mahallesinde yaşayan ailesini ziyaret etti.

Şehidimizin annesi ile bir süre sohbet eden Vali Ünlü, yaptığı paylaşımda “Onlara ne yapsak az, Tunceli'de 1997 yılında bölücü terör örgütü mensuplarıyla çıkan çatışmada şehadete eren Piyade Er Serkan Yılmaz'ın kıymetli ailesini ziyaret ettik, hâl ve hatıralarını sorduk, hayır dualarını istedik. Aziz Şehidimizin mekânı cennet olsun, emanetleri baş tacımızdır” diyerek, Şehitlerimizin ailelerinin kendilerine emanet olduğunu ve onların her zaman yanında olacaklarını ifade etti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN