Şehit Hakan Ergin'in Ailesine Şehadet Belgesi

PAYLAŞ
KANAL28.TV - Kanal 28

 Vali  Harun Sarıfakıoğulları, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından, Irak’ın kuzeyinde bölücü terör örgütü mensuplarına yönelik yürütülen operasyonda şehit düşen Uzman Çavuş Hakan Ergin’in ailesine Şehadet Belgesini ve Beratını teslim etti.
 
27 Haziran Çarşamba günü saat 17:30’da Şehidimizin Eynesil’de yaşayan ailesini ziyaret eden Vali Sarıfakıoğulları, ailenin acısını paylaşarak, baş sağlığı dileklerini yineledi ve sabırlar diledi.
 
Vali Sarıfakıoğulları, okunan duaların ardından şahadet belgesini ile beratını şehidimizin babası Ahmet Ergin ve annesi Aynur Ergin’e teslim etti.
 
Baba Ahmet Ergin’de Vali Sarıfakıoğulları’ndan berat belgesini alırken “İnşaallah bu son şehidimiz olur. İnşaallah bir daha şehit haberi gelmez. Vatanımız, milletimiz sağolsun” dedi.
 
Uzman Çavuş Hakan Ergin, Türk Silahlı Kuvvetlerinin hudutlarımızda ve bölgede güvenlik ve istikrarını sağlamak amacıyla 34.üncü Hudut Komutanlığı Serabatin Bölgesinde bölücü terör örgütü mensuplarına yönelik yürüttüğü operasyonlarda; 1 Haziran 2018 tarihinde teröristlerce yerleştirilen El Yapımı Patlayıcı (EYP) patlaması sonucu kurtarılamayarak şehit düşmüştü.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN