Pazarcıların Taleplerini Dinledi

PAYLAŞ

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Cinahmet pazarı esnafıyla kahvaltıda bir araya geldi.

Pazarcı esnafının katılımıyla gerçekleşen programda yoğun ilgiyle karşılanan Başkan Şenlikoğlu pazarcıların taleplerini dinledi.

Şenlikoğlu, burada yaptığı konuşmada: “Kar, kış, yağmur, yağış demeden ürünlerini tek tek satıp geçimlerini sağlayan pazarcı kardeşlerimizle bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Emekleri ile hayatlarını idame ettiren arkadaşlarımızın bilmelerini isterim ki, Aytekin Şenlikoğlu kardeşiniz her zaman sizinledir ve her zaman sizin destekçinizdir. Verdiğimiz sözleri bir bir yerine getirmeye çalışıyoruz. Cumartesi pazarının olduğu yere kapalı otopark ve kapalı pazar yeri yapacağız, projesi hazırlanıyor. Burada bulunduğumuz alanda pazar yerinizde de yine aynı projeyi uygulayacağız. Kapalı otoparkı ve kapalı pazar yeri olan bir projeyi hayata geçirip sizlerin hizmetinize sunacağız. Ancak buradaki yerin bir bölümü vakıflara ait. Bu yüzden ilgili yerlerle görüşmelerimiz sürüyor. İşlemleri çözümleyip yapımına en kısa zamanda başlamak istiyoruz.” dedi.

Pazarcı esnafları ise ziyaretinden dolayı Başkan Şenlikoğlu’na çok teşekkür ederek, yanlarında olmasından çok mutlu olduklarını ve yeni projeyi merakla beklediklerini dile getirdiler.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN