Park ve Bahçelerde Yoğun Mesai

PAYLAŞ

Giresun Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, şehrimizi güzelleştirmek park, bahçe ve ana arterlere estetik bir görünüm kazandırmak için yoğun bir çalışma temposu uyguluyor.

Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun direktifleri doğrultusunda çalışmalarını yürüten ekipler; daha güzel, daha yeşil bir Giresun hedefine ulaşmak için peyzaj, çevre düzenlemesi, yeşillendirme, yeşil alanlarda temizlik ve bakım çalışmaları, parklarda çevre düzenlemesi ve ot biçme, oyun aletleri ile spor aletlerinin onarım ve bakımlarının yanı sıra mevsimlik çiçek dikimi, budama ve bakım çalışmaları gerçekleştiriyor.

Modern ve yaşanabilir bir şehir olmanın yanında yeşil alanlarıyla da güzel bir şehir yaratmak istediklerini bildiren Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu: “Hedefimiz her alanda olduğu gibi peyzaj çalışmalarında da şehrimizi marka bir şehir haline getirmektir. Vatandaşlarımızı daha güzel ve daha fazla yeşil alanlarla buluşturmak için Park ve Bahçeler Müdürlüğümüzün tüm mahallelerimizde yürüttüğü çalışmalar şehrimizin estetiğine farklı bir hava getiriyor. Giresun için yaptığımız çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecek. Biz şehrimizi çok seviyoruz." dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN