Park ve Bahçelerde Güz Çalışmaları

PAYLAŞ

Giresun Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri  şehir gelinde yeşil alanlarda ve parklarda çim biçme, yabani ot temizliği, park bakım ve revize çalışmalarını sürdürüyor. Orta refüj çalışmalarına da önem veren belediye ekipleri park ve bahçelerde yoğun bir çalışma içerisinde.

Ekipler , park alanlarının çevresinde iyileştirme ve yeşillendirme çalışmaları yaparken, refüjlerde gelişi güzel büyüyen otlara yönelik çalışma başlattı. Kötü görünüm gösteren otlar ekiplerce kesilerek güzel ve hoş bir görünüm sağlanıyor.

Gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri , parklardaki zararlı otları temizleme çalışmalarının yanı sıra görüntü kirliliğine neden olan yapılarda ise temizleme çalışması yapıyor.

Bu kapsamda, Çıtlakkale Mahallesi’nde parkta onarım, kalede düzenleme çalışmaları, Teyyaredüzü Mahallesi’nde yeni park alanında ot biçme, ağaç dikimi ve yeşillendirme çalışmaları, Yeniyol mevkiinde ise orta refüjde ot bitçe ve temizlik çalışmaları yürütülüyor.

“Daha yeşil bir Giresun için” çalıştıklarını ifade eden Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri , program dahilinde çalışmaların devam edeceğini ifade etti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN