Özel İdarede Sınav Heyecanı Devam Ediyor

PAYLAŞ
KANAL28.TV - Kanal 28

696 Sayılı KHK kapsamında İl Özel İdare süresiz süreli işçi kadrosuna alınacak taşeron personelin sınav heyecanı devam ediyor.
 
        İl Özel İdareden sınav ile ilgili şu açıklama yapıldı,  

 

Sınav İl Özel İdaresi komisyon başkanı Genel Sekreter Yardımcısı Barbaros Demirkaya, Sivil Savunma Müdürü Özgür Tekin, Namık Kemal İlkokul Müdürü Tahsin Bayram, İnsan Kaynakları personeli Şef Çiğdem Denktaş ve Sivil Savunma Personellerinden Şef Murat Aydın tarafından yürütülmektedir.
 
        Giresun İl Özel İdaresinde kurulacak olan şirkette süresiz sürekli işçi kadrosu için taşeron işçilere kadro hakkı getiren 696 sayılı kanun hükmünde kararnamenin (KHK) ardından işçilerin başvurusu 2 Ocak itibarı ile başlamış, başvuruların bitiş tarihi ise 11 Ocak olduğu belirtilmişti. Bu bağlamda başvuru koşullarını oluşturan adayların listesi internet sitesinde yayınlanmış olup 26.03.2018 günü sınavları gerçekleştirilmiştir. İşçi personelin sınav öncesi heyecanlarını, sınav sonrası mutluluklarını ve coşkularını gizleyemedikleri görüldü. İdaremize ve işçi arkadaşlarımıza hayırlı olsun.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN