Organize Sanayi Bölgesi'nde Talepler Dinlendi

PAYLAŞ

AK Parti Giresun Milletvekili Cemal Öztürk, beraberinde İl Başkanı Kenan Tatlı, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Başer ve parti teşkilatı ile 1. Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan firmaları ziyaret ederek, buradaki sorun ve talepleri dinledi.
Giresun’da üretimin önünü açmak ve yatırımcıları daha da güçlendirmek için tüm gayreti gösterdiklerini kaydeden Öztürk,’Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mustafa Varank Bey ve ilimiz heyetinin katılımıyla Sanayi Bakanlığı’nda geçtiğimiz günlerde gerçekleşen istişare ve değerlendirme toplantısında, Giresun 1. Organize Sanayi Bölgesi’nin sorunlarını ve çözüm önerilerini görüşmüştük. 
Toplantı neticesinde, Sayın Bakanımızın talimatları doğrultusunda Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi (DOKAP) Başkanlığı yetkililerince, OSB’nin sorunlarının tespitine ilişkin gerekli teknik çalışma başlatılmıştır.
Bu çalışmalar devam ederken, biz de OSB’de faaliyet gösteren yatırımcılarımızla bir araya gelip, görüş ve önerilerini dinledik. 1. OSB Giresun için önemli bir üretim bölgesi. Ancak altyapı sorunları var. Teknik çalışmaların tamamlanmasıyla beraber, bu problemleri belirleyip bir yol haritası çizeceğiz. Bu sorunların hepsini bir bir çözeceğiz. Burada faaliyet gösteren yatırımcılarımızın karşılaştığı sorunları asgariye indirmek, daha rahat bir ortamda faaliyetlerini sürdürmeleri için gereken çalışmalar yapılacak’dedi.
Giresun 1. Organize Sanayi Bölgesi’ni kaderine terk etmeyeceklerini de sözlerine ekleyen Öztürk, buradaki yatırımcıların her zaman yanında olacaklarını ve onların sorunlarıyla yakından ilgileneceklerini ifade etti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN