Öğretmenlerden Başkan Emür'e Ziyaret

Keşap İlçe Milli Eğitim Müdürü Salih Aykıt ve beraberindeki şube müdürleri ile öğretmenler Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür'ü makamında ziyaret etti.

PAYLAŞ

Keşap İlçe Milli Eğitim Müdürü Salih Aykıt ve beraberindeki şube müdürleri ile öğretmenler Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür’ü makamında ziyaret etti.

Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür, eğitimde başarı çıtası ve kalitesini yükseltmek için bütün kurumlar ile birlikte uyumlu bir çalışma içinde olduklarını söyledi.           

 Başkan Emür ‘24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle İlçe Milli Eğitim Müdürü Salih Aykıt, şube müdürleri, okul ve kurum müdürleri makamımıza ziyaret gerçekleştirdi. Görevi başında olan öğretmenlerimize hayırla geçen bir ömür dilerken, başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere vefat etmiş tüm öğretmenlerimizi rahmetle ve minnetle yâd ediyorum. Öğretmenlerimizin ziyaretleri bizleri memnun etti. Bilgi, tecrübe ve donanımlarıyla geleceğimizi inşa edecek nesilleri yetiştiren, her türlü fedakârlığı gösteren, topluma örnek ve önder olan tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlu olsun’’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN