Modern Bir Görüntüye İmza Atacak

PAYLAŞ

Faaliyet bölgesinde modern teknoloji ve güçlü alt yapı dinamiğiyle kesintisiz elektrik dağıtım hizmeti için yatırım çalışmalarını aralıksız sürdüren Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. (Çoruh EDAŞ), çalışmalarına bir yenisini ekliyor. Giresun’un Tirebolu İlçesi, Kovanpınar Köyü’nde elektrik şebekesi yenileme çalışmasına başlayan Çoruh EDAŞ, artan enerji ihtiyacına cevap vermek amacıyla bir yatırıma daha imza atacak…
Çoruh EDAŞ, 2020 yılı yatırım planları kapsamında hizmet verdiği Artvin, Giresun, Gümüşhane, Rize ve Trabzon illerinde çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Son olarak Giresun’un Tirebolu İlçesi Kovanpınar Köyü’ndeki elektrik şebekesi yenileme çalışmalarıyla gündeme gelen Çoruh EDAŞ Giresun İl Müdürlüğü, fizibilite ve projelendirme işlemleri sonrasında kasım ayında çalışmalarına başladı. Yılsonuna kadar tamamlanması öngörülen çalışmalar kapsamında; Tirebolu İlçesi Kovanpınar Köyü’nün ekonomik ömrünü dolduran elektrik şebekesi yenilenerek gerilim düşümü yaşanılan bölgelere iki adet ilave trafo tesis edilmesi akabinde abonelerin gerilim düşüklüğünden kaynaklı elektrik kesintileri en az seviyeye indirilecek. 

Yenileme ve kapasite artış çalışmalarında artan talebe göre ihtiyaca cevap vermeyen ve şehir estetiğini olumsuz etkileyen hatlara öncelik verilerek çalışmalarına devam ettiğini açıklayan Çoruh EDAŞ, yapılan çalışmalar çerçevesinde aydınlatmalarda da yenileme yaparak Kovanpınar Köyü’nde modern bir görüntüye imza atacak. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN