MOBİL EBA DESTEK ARACI YOLLARDA

PAYLAŞ


Mobil (Gezici) EBA Destek Noktası aracımız hizmete girdi

Giresun il Milli Eğitim Müdürlüğü'nden konu ile ilgili yapılan yazılı açıklama şu şekilde;


Giresun ilinde İnternete erişim ile araç gereç konularında sıkıntı yaşayan öğrencilerimizin dezavantajlarını ortadan kaldırmak ve uzaktan eğitime katılımlarını desteklemek için hazırladığımız Mobil (Gezici) EBA Destek Noktası aracımız hizmete girdi.

İl Milli Eğitim Müdürümüz Ertuğrul Tosunoğlu verilen hizmetle ilgili olarak "Mobil EBA Destek Noktası Aracı ile özellikle sel felaketinden etkilenen ilçelerimiz başta olmak üzere internete dolayısıyla uzaktan eğitime ve EBA içeriklerine erişimde sıkıntı yaşayan çocuklarımızın hızlı ve güvenli bir şekilde erişimini hedefliyoruz." diye konuştu.

Koronavirüs tedbirlerinin alındığı araçta aynı anda 4 (dört) öğrencimiz internet ve uzaktan eğitim hizmetinden faydalanabilecektir. Mobil EBA Destek Aracımız, dönüşümlü olarak görevlendirilen Bilişim Teknolojileri öğretmenleri refakatinde ilimiz genelinde internet erişimi ve bilgisayar, tablet vb. araç gereci olmayan öğrencilerimize hizmet verecektir. Öğrencilerimiz Mobil EBA Destek Aracı hizmetini kayıtlı oldukları okullarımıza başvurarak talep edebilecektir.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN