Millet Bahçesi Projesi Start Alıyor

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu'nun yerel seçimler öncesi vaat ettiği mega projeler arasında yer alan Millet Bahçesi projesi start alıyor.

PAYLAŞ

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun yerel seçimler öncesi vaat ettiği mega projeler arasında yer alan Millet Bahçesi projesi start alıyor.

Atatürk Stadının olduğu alana uygulanacak olan proje için hurda kaldırma işlemlerinde sona gelinirken, ardından arazi TOKİ’ye devredilecek ve 15 Haziran 2021 tarihinde de projenin yapım ihalesi gerçekleştirilecek.

Ankara temasları kapsamında TOKİ Başkanı Ömer Bulut’u ziyaret eden Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, görüşmenin ardından yaptığı açıklamada: “Milletvekilimiz Kadir Aydın beyle birlikte TOKi Başkanımız Ömer Bulut’a gerçekleştirdiğimiz ziyarette, Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine ait sosyal donatı inşaatı ile altyapı ve çevre düzenleme inşaatı projesi ihalesinin 15 Haziran 2021 tarihinde yapılacağı müjdesini aldık. Güzel şehrimize ve halkımıza hayırlı olsun” dedi.

Projenin hayata geçmesiyle birlikte yeşil dokusu ile şehrimize önemli değer katacak bir projeyi hayata geçirmiş olacaklarının altını çizen Başkan Şenlikoğlu: “Sayın Cumhurbaşkanımızın startını verdiği Millet Bahçesi projesini şehrimizde de uyguluyoruz. Millet Bahçemiz şehrimizin en güzel, en gözde bölgesinde, denize karşı şehrin ortasında harika görüntüsü ile yerini alacak. Spor salonu ve yüzme havuzuyla birlikte bu bölge bir yaşam merkezi haline gelecek. Belediye olarak projeye elimizden gelen tüm desteği vereceğiz. Yediden yetmişe halkımızın tüm kesimine hitap edecek olan Millet Bahçemizde vatandaşlarımız doğayla baş başa hoşça vakit geçirebilecek. Şehrimiz için vaat ettiğimiz projelerden birisini daha hayata geçirecek olmanın mutluluğunu şimdiden yaşıyoruz. Tüm amacımız güzel şehrimize layık en her şeyin iyisini hak eden Giresunlumuza kalıcı eserler bırakmanın uğraşısı içerisindeyiz.

Bu vesileyle böylesine büyük bir projeyi Giresun’umuza kazandırılmasında en büyük katkısı olan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum’a, AK Parti Ekonomiden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Nurettin Canikli’ye, ilgili diğer Bakanlarımıza, Milletvekillerimiz Cemal Öztürk, Kadir Aydın, Sabri Öztürk’e ve İl Başkanımız Kenan Tatlı’ya teşekkür ediyorum. Millet bahçesi projemiz Giresun’umuza hayırlı olsun” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN