Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde İnceleme

PAYLAŞ
KANAL28.TV - Kanal 28

Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları , ilimiz Merkeze bağlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde incelemelerde bulundu.
 
Vali Sarıfakıoğulları’nı okul girişinde karşılayan,  Giresun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Sabri Kostakoğlu, eğitim öğretim faaliyetleriyle ilgili bilgi verdi.
 
Atölyeleri gezen Vali Sarıfakıoğulları, bir süre ders içi etkinlikleri izleyerek, öğrencilerin atölye çalışmaları hakkında bilgi aldı.
 
Sosyal ve ekonomik sektörlerin işgücü taleplerinin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi mezunlarıyla karşılanmasının amaçlandığını belirten Vali Sarıfakıoğulları, bu liselerin ulusal ve uluslararası standartlara uygun mesleki yeterliliğe sahip iş gücü yetiştirmek için açıldığını söyledi.
 
Öğrencilerin bu okullardan mezun olduklarında sektörlerde ara eleman olarak çalışma imkanı bulacağına dikkat çeken Vali Sarıfakıoğulları, öğrencilerden meslek derslerine gereken önemi vermelerini, kendilerini en iyi şekilde yetiştirmek için çabalamalarını istedi.
 
Vali Sarıfakıoğulları’nın Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde ki incelemeleri sırasında, İl Milli Eğitim Müdürü Necati Akkurt ve okul yöneticileri de hazır bulundu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN