Meclis'te Milletvekilliği Aday Adaylığı İstifası

PAYLAŞ
KANAL28.TV - Kanal 28

Giresun Belediyesi Mayıs ayı 1. Meclis Toplantısı, belediye meclis salonunda yapıldı.

Meclis toplantısına başlanmadan önce belediye meclis üyeliğinden milletvekilliği aday adayı olmak için istifa eden Şeyma Tekin Memiş konuşma yapmak için söz aldı.

Memiş konuşmasında şunları söyledi; “Milletvekilliği aday adaylığı başvurusu için belediye meclis üyeliği görevimden istifa ettim. Yaklaşık 4 senedir beraber çalışıyoruz. Hakkınızı helal edin. Sizler ile çalışmak çok güzeldi. İnşallah hakkımızda her şey için hayırlısı olur.”

Belediye Başkanı Kerim Aksu ise Memiş’e çıkmış olduğu bu yolda başarılar dileyerek hayırlı olması dileklerinde bulundu. Yapılan konuşmaların ardından Şeyma Tekin Memiş’in meclis toplantısından ayrılmasının ardından, meclis oturumuna başlanıldı.

Toplantıda gündem ve müdürlük yazıları ile ilgili maddeler görüşülerek karara bağlanırken, bazı maddeler ise ilgili ihtisas komisyonlarına havale edildi.

Gündem maddelerinin görüşülüp karara bağlanmasının ardından, oy birliği ile bir sonraki meclis toplantısının da 8 Mayıs 2018 Salı günü saat 14.00’da yapılmasına karar verildi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN