Makine İkmal Müdürlüğünü Ziyaret

PAYLAŞ
KANAL28.TV - Kanal 28

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu Makine İkmal Müdürlüğü personelleriyle sabah kahvaltısında bir araya geldi.

Makine İkmal Müdürü Şerafettin Vurgun ve çalışanlar tarafından kapıda karşılanan Başkan Aksu önce çalışmaları inceleyip daha sonrada müdürlük tarafından hazırlanan kahvaltı masasında işçilerle beraber kahvaltı yaptı.

İlgili birimde görevli personele hitaben bir konuşma yapan Başkan Aksu,”10 yıllık süre zarfında belediye hizmet binalarımızı yeniledik. Yeni belediye binaları yaptık. Bir tek Makine İkmal Müdürlüğü kaldı. Burası belediyenin en eski binalarından biri. Organize Sanayi Bölgesinde yeni bir Makine İkmal Müdürlüğü binası inşa edip burayı da belediyemize kazandıracağız. Aralık ayında ihalesi yapıldı. Belediyemize kalıcı gelirler bırakmak istiyoruz. Çalışanlarımızın çalışma koşullarını iyileştirdik. Çünkü 24 saat hizmet eden arkadaşlarımızı rahat ettirmemiz gerektiğine inanıyoruz. Her bir belediye personeli bizim adımıza halkımıza hizmet ediyor. 10 yıl önceye döndüğünüze belediyemizin araç bina ve işçi sayılarına değerlendirin ve birde bugüne bakın.  Sürekli gelişen sistematik bir yapı oluşturduk” dedi.

Kahvaltı programının ardından Makine İkmal Müdürü Şerafettin Vurgun Başkan Aksu’ya atıl lastiklerden yaptıkları kedi evlerini gösterdi. Başkan Aksu sokak hayvanları adına birçok proje yaptıklarını söylerken, atıl lastiklerden yapılan kedi evlerinin de birçok mahalleye içinde yem ve yiyecekle koyulması konusunda talimat verdi.

Programın ardından çalışanlar Başkan Aksu ile fotoğraf çektirdi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN