KUMYALI SAKİNLERİ İLE KAHVALTI

PAYLAŞ

Giresun Belediye Başkanı Hacısiyam Mahallesi (Kumyalı) sakinlerinin kahvaltı davetini geri çevirmeyen Şenlikoğlu, mahalle halkıyla kahvaltıda buluştu.

Tertiplenen kahvaltıya katılan Başkan  Şenlikoğlu, sorunları dinleyip yapacakları projeleri anlattı. Giresun’u daha çağdaş bir kent haline getirmek için çalıştıklarını anlatan Şenlikoğlu: ‘’Düzgün, sağlıklı ve güvenli bir kent dokusu yaratmaya çalışıyoruz. Giresun değişecek, dönüşecek. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın. Hepinizin bildiği gibi şehrimizin her mahallesinde çalışmalarımız devam ediyor. Belediye olarak her işi en ince ayrıntısına kadar düşünerek, danışarak, paylaşarak yapıyoruz. Halkımızla bir araya geliyor, karşılıklı fikir alışverişinde bulunuyoruz. Biz şehrimize hizmet etmekten onur ve gurur duyuyoruz.’’ şeklinde konuştu.

Mahalle sakinleri ise kahvaltıya katılımından dolayı Başkanı Şenlikoğlu’na teşekkür ederek; ’’Başkanımız sürekli olarak halkın içinde. Kendisine ulaşmakta güçlük çekmiyoruz ve sorunlarımızı anlatabiliyoruz.’’ dedi.

Kahvaltıdan sonra Başkan Şenlikoğlu, Fatih Caddesi’ni takiben Bulancak Durağı ve çevresinde esnaf ziyareti gerçekleştirdi, vatandaşlarla selamlaştı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN