Kovanlık Sofullu Mahallesi'nin Elektrik Şebekesi Yenilendi.

PAYLAŞ

Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. (Çoruh EDAŞ), hizmet bölgesinde kesintisiz enerji arzı sağlamak için yatırımlarına aralıksız devam ediyor. Çoruh EDAŞ Giresun İl Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı açıklamaya göre, Bulancak ilçesinin Kovanlı beldesindeki Sofullu Mahallesi, yapılan yatırımlarla yeni bir elektrik şebekesine kavuştu…

Hizmet verdiği tüm bölgelerde tüketici odaklı yaklaşımı ve kesintisiz enerji arzı parolasıyla çalışmalarını sürdüren Çoruh EDAŞ, Giresun genelinde yatırımlarına devam ediyor.

Geçtiğimiz hafta Bulancak ve Piraziz ilçelerine Pazarsuyu Mevkii’nde bulunan yeni TEİAŞ trafo merkezinden kalıcı olarak enerji verileceğini açıklayan Çoruh EDAŞ, bu defa Bulancak’a bağlı olan Sofullu Mahallesi’nde ekim ayından bu zaman yaptığı etüt, proje ve ihale aşamalarının ardından bölgedeki 240 adet elektrik direğini yeniledi ve yaklaşık 7 kilometrelik yeni iletken montajı gerçekleştirdi.

Çoruh EDAŞ Giresun İl Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre yapılan yatırım çalışmalarıyla Sofullu Mahallesi’nde ekonomik ömrünü tamamlamış olan alçak gerilim şebekesi yenilenerek gerilim düşmesi problemlerinin önüne geçildiği ve yeni aydınlatma şebekesiyle bölgenin ışıl ışıl bir görünüme kavuştuğunu belirtildi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN