Kick Boks Salonu Açılışı

Vali Harun Sarıfakıoğulları, İlimiz Merkez Hacısiyam Mahallesi 72 Evler Sokakta hizmete giren kick boks salonunun açılışını yaptı.

PAYLAŞ
KANAL28.TV - Kanal 28

Vali Harun Sarıfakıoğulları, İlimiz Merkez Hacısiyam Mahallesi 72 Evler Sokakta hizmete giren kick boks salonunun açılışını yaptı.
 
Türkiye Kick Boks Federasyonu Başkanı Salim Kayıcı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hasan Bulut, Antrenör Fazıl Karaman ile birlikte Giresun Kemaliye Spor Kulübü Kick Boks Salonunun açılış kurdelesini kesen Vali Sarıfakıoğulları, salonu gezerek kulüp yöneticilerine başarılar diledi.
 
Gençlerin kötü alışkanlıklardan korunması ve sağlıklı bir yaşam sürmeleri için sporun önemine değinen Vali Sarıfakıoğulları, ilimizde bu tarz spor dallarının ve spor salonlarının sayısının artması dileğiyle, boks eldivenlerini takarak kum torbası ile çalışma yaptı.
 
Milli sporcu yetiştirme hedefiyle kurulan kulübün Giresun’un ilk komplike tesisi olduğunu belirten yetkililer, minikler, yıldızlar, gençler ve büyükler kategorisinde 7 yaş üzeri 120 sporcuyla faaliyet gösterdiklerini söyledi.
 
Açılış öncesi Türkiye Kick Boks Federasyonu Başkanı Salim Kayıcı’yı makamında kabul eden Vali Sarıfakıoğulları, Federasyon Başkanıyla bir süre sohbet ederek çalışmaları hakkında bilgi aldı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN