Keşap Turizm Fakültesine Kavuşuyor

PAYLAŞ
KANAL28.TV - Kanal 28

Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür, Keşap'da yapımı biten Keşap Turizm Fakültesi’nin önümüzdeki öğretim yılından itibaren öğrenci alacağının müjdesini verdi.
Keşap; alt yapı, üst yapı, imar, sosyal, kültürel açıdan olduğu kadar eğitiminde cazibe merkezi haline geliyor. 
Başkan Emür, yapımı tamamlanan ve çevre düzenlenmesi devam eden Keşap Turizm Fakültesini Belediye Meclis Üyeleri ile gezdi.  
Çağdaş Belediyecilik anlayışının yolunu ancak ilim ve bilim ile aydınlatabiliriz diyen  Başkan Emür” Bu yıl eğitim-öğretime açılacak olan Keşap Turizm Fakültesi inşaatında Belediye Meclis Üyelerimiz ve Birim Müdürlerimizle son incelemeleri yaptık.
Giresun Üniversitesi Keşap Turizm Fakültesi binasında sona yaklaşıldı. Bina bu haliyle hem üniversiteyi hem de Keşap’ı bir adım ileriye taşıyacak . Keşap Turizm Fakültesinin Yeni Öğretim yılına hazırlanması münasebetiyle Keşap Belediyesi olarak üzerimize düşen görevi yerine getirdik. Keşap bir turizim merkezi haline gelecek. Hep birlikte Keşap’ı geliştireceğiz,  güçlendireceğiz ve geleceğe hazırlayacağız. Yeni gelişmeler yeni yatırımları beraberinde getirecektir” dedi.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN