Keşap Turizm Fakültesi İnşaatı

Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür ve Keşap Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Musa Genç Turizm Fakültesi inşaat alanında incelemelerde bulundu.

PAYLAŞ
KANAL28.TV - Kanal 28

Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür ve Keşap Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Musa Genç Turizm Fakültesi inşaat alanında incelemelerde bulundu.


İnşaat alanında incelemede bulunan Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür, “Keşap Turizm Fakültesi inşaatı için kullanılacak arsanın Belediyemiz tarafından 25 yıllığına Giresun Üniversitesine tahsisi ve Keşap Turizm Fakültesinin yapımı için protokol imzalamıştık.

Keşap Turizm Fakültesi arazisinde başlatılan çalışmalar kapsamında, Turizm Fakültesi Toplam 22 Dönümlük arazi üzerine kurulacaktır. Temel alanı 1500 metrekare üzerine toplam 11 bin metrekare inşaat alanı olacak olan 4 yıllık Keşap Turizm fakülte binası, Bodrum dahil 7 katlı olacaktır. Bodrum Katı, Temeli ve Çevre Düzenlemesi Belediyemizce yapılarak üniversitemize teslim edildi. Turizm Fakültesi inşaatının belli bir aşamaya geldiğini gördük. Üstlenici firma tarafından inşaat çalışmaları hızla devam ediyor. En kısa zamanda tamamlanması için takiplerimiz devam edecek” ifadelerinde bulundu.

Emür, “Keşap’ı modern bir görünüme kavuştururken, gelmeyen hizmetleri de getirdik. İstenirse Keşap’ta  imkansız olarak görülen bir çok konunun gerçekleştirilebileceğini inanıyoruz. Bu Fakülte binası da bunun en güzel örneği olacaktır. Süreç hayırlı bir şekilde ve kontrolümüzde ilerliyor” dedi

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN