Keşap'ta Yeni Dönemin İlk Meclis Toplantısı

PAYLAŞ
KANAL28.TV - Kanal 28

Keşap Belediye Meclisi, mahalli idareler seçimlerinin ardından ilk toplantısı Başkan Mehmet Emür’ün Başkan’lığında Belediye Meclis Salonunda yapıldı.

Keşap Belediye Meclisi, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından 2019-2024 döneminin ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi. Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür başkanlığında gerçekleşen toplantı ilk olarak saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.  

Gündem maddelerine geçilmeden önce konuşan Başkan Emür, seçim sonuçlarıyla birlikte yeni seçilen Meclis üyelerine başarılar dileyerek, “Bir seçim sürecini geride bıraktık. Bizi tekrar bu göreve layık gören Keşap’lı hemşerilerimize şükranlarımı sunuyorum. 5 yıllık süreçte alacağımız tüm kararların şimdiden hayırlı olmasını temenni ediyorum. Meclis ile birlikte belediyemize yakışır hizmetleri ortak karar alarak buradan çıkmasını ve şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrasında da uyumlu ve huzurlu bir meclis olacağımızı temenni ediyorum” dedi.

Keşap Belediyesi meclis toplantısının ardından görev dağılımı, diğer gündem maddelerinin görüşülmesi, temenni ve öneriler bölümü ile son buldu.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN