Keşap'ta Rüzgarlı Hava Etkili Oldu

Keşap'da yağışlı ve rüzgarlı hava nedeniyle hasar gören Türk Bayrağı yırtılmasına yol açtı. Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür'ün talimatıyla yırtılan bayrak aynı gün yenisiyle değiştirilerek Keşap semalarına göndere çekildi. Bayrak yenileme işlemi Keşap Belediyesi Zabıta Amirliği tarafından yapıldı.

PAYLAŞ
KANAL28.TV - Kanal 28

Keşap’da yağışlı ve rüzgarlı hava nedeniyle hasar gören Türk Bayrağı yırtılmasına yol açtı. Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür’ün talimatıyla yırtılan bayrak aynı gün yenisiyle değiştirilerek Keşap semalarına göndere çekildi. Bayrak yenileme işlemi Keşap Belediyesi Zabıta Amirliği tarafından yapıldı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür, bizim bayrak hassasiyetimiz her şeyin ötesindedir. Rüzgarlı hava nedeniyle hasar gören bayrağımız yırtılmıştı. İlgili ekiplerimize haber verdik ve acil bir şekilde bayrağımız yenisi ile değiştirildi. Ayrıca bizler balıkçı barınağı ile yakından ilgileniyoruz. Balıkçı barınağı için 600 bin tl ödenek çıkarıldı. Mendirek onarma ve barınak içi düzeltme çalışmalarımız devam ediyor. Bir buçuk milyon liralık ödenekle hem taban desteklenmesi hem de uzatılması olmak üzere merkez balıkçı barınağımızda iyileştirme çalışması yaptık” dedi.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN