KEŞAP'TA ÇOCUK PARKI AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

PAYLAŞ

Keşap Belediyesi yeni parkları halkın hizmetine kazandırmaya devam ediyor.

Keşap Belediyesi tarafından ‘’Başkan Mahallemizde’’ projesi kapsamında yapılan parkın açılışı töreni pandemi kurallarına uygun olarak gerçekleştirildi.

Başkan Emür ‘’Keşap Belediyesi olarak ilçemizin sosyal yaşam alanlarına yenilerini ekliyoruz. Alakaş Mahallemizde geleceğimizin yarınları evlatlarımıza seçimlerde sözünü verdiğimiz çocuk parkımızın hayırlısı ile açılışını gerçekleştirdik. Ayrıca Başkan Mahallemize projemiz kapsamında hemşehrilerimizin sorunlarını yerinde dinleyip çözüm üretiyoruz. İnsan odaklı çalışmalarımızı artırarak devam ettiriyoruz. Parkımızın adını da mahallelimize sorduk. Ortak bir karar alınarak parkımızın adını verdik. Sosyal ve birlikte belediyecilik anlayışımız her zaman devam edecek. Çocuklarımızın duası, mutluluğu bizim ve ülkemiz için hayat ve yaşam kaynağı. Çünkü bizim Keşap’ımıza sevdamız, Keşap’mıza gönül bağımız, Keşap’a minnet borcumuz var.’’ dedi.

Öte yandan virüs konusuna dikkat çeken Başkan Emür ‘’ Dünyayı etkisi altına alan Covit-19 nedeniyle bilim kurulunca uygulanması istenilen kurallar konusunda dikkatli olmalı ve kurallara uymalıyız. Maske, mesafe ve hijyen noktasında sevdiklerimizi ve kendimizi korumak için özen gösterelim. Bu günleri hep beraber atlatacağız inşallah’’ dedi.

Yapılan konuşmaların ardından çocuk parkının açılış kurdelesi kesilerek park çocukların ve vatandaşların hizmetine açıldı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN