Keşap'ta Çalışmalar Değerlendirildi

PAYLAŞ

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mücahit Yanılmaz, Keşap Belediyesi' ni ziyaret ederek Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür ve meclis üyeleriyle bir araya geldi.
İlk günkü azim, aşk ve heyecanla çalışmalarına devam ettiklerini ifade eden Başkan Emür "Liderimiz, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatlarıyla gönül belediyeciliği, hemşerilerimizle birlikte belediyecilik, samimiyet, tevazu ve sosyal belediyecilik anlayışını Keşap'ımızda sürdürmeye hep beraber devam edeceğiz. Değerli başkanımız Mücahit Yanılmaz'a bizleri ziyaret ettiği için teşekkür ediyoruz. AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mücahit Yanılmaz ile Kent Meydanı Millet Bahçesi ve Yeni Belediye Hizmet Binası inşasını yerinde inceledik"dedi. 
AK Parti Giresun İl Başkanı Kenan Tatlı, İlçe Başkanı Samet Küçük, Keşap AK Parti İl Genel Meclisi Üyeleri Mustafa Kemal Kurt ve Adem Çakır, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Saliha Bıçakçı Özdemir, AK Parti Keşap Gençlik Kolları Başkanı Salih Akarsu ziyarete hazır bulundu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN