KEŞAP'IN HAFIZLARI, BAŞKAN EMÜR'Ü ZİYARET ETTİ

PAYLAŞ

Keşap 15 Temmuz Şehitler Kuran Kursunun hafızları Enes Dada, Süleyman Çavuş,Yavuz Selim Yılmaz  ve Keşap İlçe Müftüsü Özcan Yılmaz, Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür’ü makamında ziyaret etti.

Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür’’15 Temmuz Şehitler Kuran Kursumuzda yetişen Keşap’ımızın hafızları Enes Dada, Süleyman Çavuş,Yavuz Selim Yılmaz bizleri ziyaret etti. Kendilerini tebrik ediyoruz. Allah yolunda ilim öğrenmek, dinimizi, sünneti  ve ahlakımızı öğrenip hayatımızı ona göre yönlendirmek hepimize farzdır. Büyük başarı göstererek Kuran-ı Kerim’i ezberlemiş kardeşlerimizin başarıları daim olsun. Hafız olmak için eğitim alan öğrencilerimizi ve çocuklarını yönlendiren ve bu eğitimi almalarında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Tüm hafız çocuklarımız bizim gurur kaynağımız’’ dedi.

Ayrıca Başkan Emür Keşap İlçe Müftüsü Özcan Yılmaz ve tüm din görevlilerinin Camiler ve Din Görevlileri Haftası‘nı tebrik etti. Ziyarette Başkan Emür ‘’Yerel yönetim olarak sonuna kadar din görevlilerimizin yanınızdayız. Camilerimiz minaresiyle tevhidin sembolü, ezanlarıyla şahadetin ifadesidir. Salâlarıyla ise bir milleti dirilten ve ayağa kaldıran merkezlerdir. Bu duygu ve düşüncelerle Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nın ilçemize, bölgemize, ülkemize ve İslam coğrafyasına hayırlar getirmesini temenni eder, saygılar sunarım’’ dedi.

-- 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN