Keşap Halk Eğitim Merkezi Yılsonu Sergisi Açıldı

Başkan Emür, Keşap Halk Eğitim Merkezi Yılsonu Sergisi Açılışına Katıldı. Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

PAYLAŞ

 

Başkan Emür, Keşap Halk Eğitim Merkezi Yılsonu Sergisi Açılışına Katıldı.
Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Keşap Mehmet Akif Ersoy Halk Eğitim Merkez Müdürü Muhammed Yasir Maya konuşma yaptı. 2. Kademe okuma yazma kursu kursiyeri Alime Çeviş  "Okuma Sevgisi" şiirini okudu.  Türk Sanat Müziği Kursu usta öğreticisi Mehmet Dura ve kursiyerleri müzik dinletisi yaptı. Boks kursu kursiyerleri gösteriler yaparak madalyaları verildi. Kursları başarı ile bitiren kursiyerlere belge töreni yapılarak
sergi açılış kurdelesi kesimi Keşap Kaymakamı Yunus Emre Altıner ve Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür ile protokol üyelerince gerçekleştirildi. Başkan Emür kursiyerler tarafından hazırlanan el emeği ürünlerini gezerek usta öğretici ve kursiyerleri tebrik etti.
Başkan Emür ''Keşap Mehmet Akif Ersoy Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün "Sene Sonu Sergi " Etkinlikleri kapsamında düzenlediği programına katılım sağladık. Birbirinden güzel el emeği göz nuru eserlerin yer aldığı sergide emeği geçen kursiyerleri ve eğitimcileri tebrik ediyorum."dedi.
Sergi üç gün açık kalacak.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN