KEŞAP'DA OKULLAR EĞİTİM YILI İÇİN DEZENFEKTE EDİLDİ

PAYLAŞ

Keşap Belediyesi,  yüz yüze eğitimler için ilçe genelindeki bütün okullarda dezenfekte çalışması yaptı. 
Tüm dünyayı etkisi altına alan (Covit-19) pandemisine karşı tedbirlerini ilk günden itibaren titizlikle sürdüren Keşap Belediyesi, dezenfekteye devam ediyor.
Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür "Bugün ders yılı için ziller çalacak. Anaokulu ile 1. Sınıf öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz 2020-2021 eğitim öğretim yılı için okullarımızda bir araya gelecekler. Sterilizasyon çalışmalarını belediyemiz Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri titizlikle yapıyor. Çocuklarımız ve öğretmenlerimizin sağlıklı ortamda eğitim ve öğretime başlamaları için var gücümüzle çalışıyoruz, gönül rahatlığıyla okullarına gidebilecekler. 
Halk sağlığını korumak adına ilçemizde denetimler bir yandan devam ediyor bir yandan da dezenfekte çalışmalarını sürdürüyoruz.
Pandemi tedbirleri kapsamında gereken çalışmaları yapıyoruz. Fakat bireysel olarak hepimize çok görev ve sorumluluk düşüyor.
Maske, mesafe ve temizlik kuralına hepimiz uyumalıyız ve sosyal mesafe kuralından asla taviz vermemeliyiz. Tedbirler tamamen toplum sağlığı için alınmaktadır. Kendi sağlımız, sevdiklerimiz ve diğer vatandaşlarımızın sağlığı için lütfen tedbirlere eksiksiz uyalım. El birliği yaparsak virüsün üstesinde geleceğiz. Sağlığımızı korumak bizim elimizde.
Tüm öğrencilerimize, öğretmen ve velilerimize yeni eğitim döneminde başarılar diliyorum" dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN