Keşap Belediyesi Covid-19 Birimi Oluşturdu

PAYLAŞ

Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 pandemisi nedeniyle ilk günden beri çalışmaya devam eden Keşap Belediyesi Covid-19 Birimi oluşturdu. 

"SON VAKA BİTENE KADAR;
 DENETİM, TEMİZLİK, DESTEK" 
Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür "Koronavirüs insan hayatını tehdit etmeye başladığı ilk andan itibaren birçok başlık altında gerçekten fedakarca çalışma sergiledik. Gerek ilk başladığında gerek yasaklar sürecinde ve gerekse yasak sonrasında tedbiri ve mücadeleyi hiç aksatmadık. Kimse rehavete kapılmasın diye COVİD-19 Birimini oluşturduk. Vatandaşlarımız için mücadelemiz asla durmayacak. Bugüne kadar yaptıklarımızı artırarak devam edeceğiz. 
İlçemizde kurallara uyulması noktasında denetimden asla taviz vermeyeceğiz. Sokakların, caddelerin, aktif kamu alanlarının dezenfektan ile temizliğine devam edeceğiz. Mümkün olan her yere dezenfektan yapılacak. Vatandaşımızdan gelen bütün taleplere anında cevap vermeye devam edeceğiz. Maske, mesafe ve temizlik konusunda uyarılarımız, tedbirlerimiz ve desteğimiz sürecek. Bu virüs illeti vatandaşımızın yakasından düşene kadar ne gecemiz ne de gündüzümüz olacak. Bizler hemşehrilerimiz için çalışamaya devam edeceğiz" dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN