Kazada Hayatını Kaybeden Komiser Yardımcısı Dilekçe İçin Tören Düzenlendi

Giresun'da dün akşam, bir eğlence merkezinde (lunapark) meydana gelen elim kazada, hayatını kaybeden Giresun Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünde görevli Komiser Yardımcısı Sinem Gülşen Dilekçe için Giresun Valiliği önünde tören düzenlendi.

PAYLAŞ

Giresun’da dün akşam, bir eğlence merkezinde (lunapark) meydana gelen elim kazada, hayatını kaybeden Giresun Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünde görevli Komiser Yardımcısı Sinem Gülşen Dilekçe için Giresun Valiliği önünde tören düzenlendi.

9 Ağustos Salı günü saat 21.00 sularında meydana gelen kazada yaralanan Komiser Yardımcısı Sinem Gülşen Dilekçe, 112 Acil Servis ekiplerince kaldırıldığı Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmişti.

Komiser Yardımcısı Dilekçe için 10 Ağustos Çarşamba günü saat 11.00’da Giresun Valiliği önünde düzenlenen törene; Vali Enver Ünlü, aynı kazada yaralanan Özel Hareket Şube Müdürlüğünde görevli Polis Memuru Samet Dilekçe (Sinem Gülşen Dilekçe’nin eşi), Dilekçe’nin akrabaları, Giresun Milletvekili Kadir Aydın, İl Emniyet Müdürü Recep Güzelyazıcı, Belediye Başkan Yardımcısı Osman Öden, il protokolü ve kolluk personelleri ile vatandaşlar katıldı.

Törende yapılan konuşmaların ardından Kur’an-ı Kerim okunarak dualar edildi. Valilik binası önünde gerçekleştirilen törenin ardından Dilekçe’nin naaşı, meslektaşları ve sevenlerinin gözyaşları ile duaları arasında, son yolculuğuna uğurlanmak üzere memleketi Ordu’nun Kumru ilçesine gönderildi.

Dilekçe’nin cenazesi 10 Ağustos Çarşamba günü, Ordu ili Kumru ilçesi Merkez Camii’nde, İkindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazından sonra Demircili Mahallesi Aile Mezarlığı’na defnedilecektir.

Vali Ünlü, Dilekçe’nin vefatıyla ilgili olarak yaptığı paylaşımlarda “Dün yaşanan elim kazada vefat eden Komiser Yardımcısı Sinem Gülşen Dilekçe'yi memleketi Ordu'ya dualarla uğurladık. Cenab-ı Hak rahmetiyle, merhametiyle muamele eylesin. Mekânı cennet olsun.

09.08.2022 tarihinde ilimizdeki Lunapark'ta yaşanan elim bir kaza sonucu vefat eden Komiser Yardımcısı Sinem Gülşen Dilekçe'ye Allah'tan rahmet; eşi, ailesi, sevenleri ve silah arkadaşlarına sabır ve başsağlığı diliyorum. Yaralılarımıza ise acil şifalar temenni ediyorum.” ifadelerine yer verdi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN